Tilausravintola

Ravintola josta saa rehellisesti hyvää ruokaa!

Supper Club – kesän 2018 uusi tuote

Supper Club iltojen päivämäärät 2018: 21-24.6., 19-22.7., 23-26.8. ja kauden lopetusjuhla 8.9.

Supper Club tarkoittaa sitä, että vieraamme tulevat meille ”kotiin” ja tarjoilemme illan menun joka koostuu saariston ja kauden raaka-aineista.

Jokaisesta illallisesta lahjoitamme 1€ itämeren hyväksi – tule mukaan tukemaan!

Illalliskattaus on pienessä ja kodikkaassa yläsalissa pöytävarauksella.

Soita 040 576 4976 tai sähköpostilla pensarsydeva@gmail.com

Meitä kannattaa seurata facebookissa, siellä tiedotamme ja kerromme Supper Club tilaisuuksista lisää.

Muuna aikana: Päärakennuksessa olevasta ravintolasta / satamakonttorista saa aukioloaikoina niin juomaa kuin ruokaa. Koska joskus kaikkia raaka-aineita ei ole saatavissa listamme koostumus vaihtelee päivittäin. Mikäli haluat tietää tilanteen etukäteen ja seurueellasi on omia ruokatoiveita, soita meille ennen saapumistasi niin katsotaan mikä olisi päivän menu. Juotavaa löytyy tasaisesti, lähiseudun omenamehusta aina ranskalaisen pientuottajan samppanjaan! Tervetuloa nauttimaan!

Meille ruoka on sydämen asia, siksi jokainen annoksemme valmistetaan aistikkaasti, kunnioituksella raaka-aineita kohtaan. Ruokamme on konstailematonta ja puhdasta. Ravintolamme tarjonnassa seurataan vuodenaikoja ja meillä ruokahävikki on aina ollut hyvin vähäistä tai jopa olematon.

Ravintolassa on A-oikeudet. Yläkerran saliin mahtuu n. 20 vierasta viettämään iltaa – melkein kun Evan kotona – ja alakerran olohuone noin 20:lle jossa suosittelemme alkumaljaa ja ruoansulatusjuomaa.

Alakerran saliin katamme mielellään myös 21-35 hengen ryhmille.

 

Olette lämpimästi tervetulleita hyvän ruoan ääreen!